Behandling af hælspore

Har du smerter i eller ved hælen?

Hvis du går med smerter ved eller i din hæl, så kan der meget vel være tale om, at du har en hælspore. Hælspore, som også har den medicinske betegnelse fasciitis plantaris, plager mange mennesker, og problemet skyldes oftest en overbelastning af svangsenen. Heldigvis findes der en behandling af hælspore, og netop dette kan jeg hjælpe dig med.

Her hos Haslund Fodterapi finder du nemlig hjælp til hælspore hos en statsautoriseret fodterapeut. Jeg hjælper med at behandle hælspore i mine to forskellige klinikker i henholdsvis Tirstrup og Haslund, hvor jeg tager imod klienter fra et større område, inklusive byer som Randers, Langå, Hadsten og lignende.

​Sådan foregår behandling af hælspore

Hælsporer kommer typisk til udtryk som smerter under hælen. Disse smerter kommer som regel, når du træder ned på foden, og af og til kan smerterne også ”stråle” fremad i foden, så det kan mærkes på det meste af fodens underside. Smerterne er for mange værst tidligt på dagen, samt når du starter med at belaste foden efter hvile, især når du står op om morgenen.

​I min behandling af hælspore benytter jeg mig af en utroligt effektiv laserbehandling. Laserens lys medvirker til, at helingsprocessen går hurtigere, da dette går ind i selve senen og det omkringliggende væv og fremskynder den naturlige heling. For at give de bedste resultat med behandling af hælspore, kombinerer jeg laserbehandling med forskellige fodøvelser og eventuelt et fodindlæg. Dette har allerede hjulpet mange af med problemerne, og det kan derfor også hjælpe dig.

Ring eller skriv til mig eller bestil en tid online

Hvis du ønsker at høre mere om min tilgang til behandling af hælspore, så kan du altid ringe eller skrive til mig. Ellers kan du bestille en tid her på hjemmesiden, hvis du kunne tænke dig at prøve min effektive behandling, så du kan slippe for smerter i og omkring hælen.​

​Følg med på Facebook​

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke tid til en af mine behandlinger?

Så kontakt mig ved at udfylde formularen, skriv eller ring til mig. Jeg svarer også meget gerne på spørgsmål om mine behandlinger og hvilken der er den rette for netop dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

​RING TIL MIG:

27 94 50 56

​​SKRIV TIL MIG:

kontakt@haslundfodterapi.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Haslund Fodterapi v/Line Brandt

Lerbakken 10, 8940 Randers SV

Find vej med Google Maps

Gråskegårdevej 2K, Tirstrup, 8400 Ebeltoft

Find vej med Google Maps

CVR 40450661

TELEFON

27 94 50 56​

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.00​

Tirsdag​

08.00 - 17.00​

Onsdag​

08.00 - 17.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

​08.00 - 14.00

Få behandling her

danmarkskort_3