Laserbehandling af fødder med effektive resultater

Prøv en unik behandling i min fodklinik

Ved Haslund Fodterapi ønsker jeg altid at kunne tilbyde mine klienter de bedste og mest moderne behandlingsformer. Som statsautoriseret fodterapeut kan jeg foretage mange forskellige professionelle behandlinger af fødder, men jeg holder mig ligeledes opdateret med branchens seneste tendenser og behandlinger. Derfor har jeg også kvalificeret mig til at foretage en laserbehandling af fødder, som kan give utroligt effektive resultater.

Hvis du kunne tænke dig at få behandlet dine fødder med en moderne laserbehandling, så kan du prøve det her i en af mine to fodklinikker. De ligger i henholdsvis Tirstrup og Haslund, og du kan således nemt komme her forbi, hvis du bor i eksempelvis Hadsten, Randers, Langå eller omegn.

Hvad kan behandlingsformen bruges til?

Laserbehandling af fødder har et utroligt stort anvendelsespotentiale, og behandlingsformen kan derfor bruges til et stort udvalg af lidelser i fødderne. Du vil blandt andet kunne mærke store forbedringer med en laserbehandling, hvis du har problemer med:

Fodvorter

Hælsporer

Helvedesild

Inflammation i neglefalse

Sårheling

Akillessene smerter

Du skal forvente, at det kommer til at tage et par behandlinger, før virkningen bliver mærkbar, men herefter vil du også kunne opleve de mange fordele, herunder en smertelindrende effekt.

Kontakt mig og book en tid til en laserbehandling af fødder

Kunne du tænke dig en behandling af hælspore med laser, eller vil du prøve min laserbehandling til en anden problematik, du går rundt med? Så kontakt mig gerne og fortæl mig om, hvad jeg kan hjælpe dig med. Så forklarer jeg gerne mere om, hvad du kan forvente af en laserbehandling, og du kan nemt booke en tid til din første behandling.​

​Vil du booke tid til laserbehandling?

Book tid online  Kontakt mig

​Følg med på Facebook​

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke tid til en af mine behandlinger?

Så kontakt mig ved at udfylde formularen, skriv eller ring til mig. Jeg svarer også meget gerne på spørgsmål om mine behandlinger og hvilken der er den rette for netop dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

​RING TIL MIG:

27 94 50 56

​​SKRIV TIL MIG:

kontakt@haslundfodterapi.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Haslund Fodterapi v/Line Brandt

Lerbakken 10, 8940 Randers SV

Find vej med Google Maps

Gråskegårdevej 2K, Tirstrup, 8400 Ebeltoft

Find vej med Google Maps

CVR 40450661

TELEFON

27 94 50 56​

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.00​

Tirsdag​

08.00 - 17.00​

Onsdag​

08.00 - 17.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

​08.00 - 14.00

Få behandling her

danmarkskort_3