Forkæl dig selv med en fodbehandling

Jeg tilbyder professionel pleje af fødder

Kunne du tænke dig at forkæle dig selv og dine fødder med en professionel behandling? Så kan du komme forbi Haslund Fodterapi, hvor jeg tilbyder en fodbehandling, som plejer dine fødder – præcist som de og du fortjener det. Her kan du derfor altid komme forbi til en afslappende oplevelse, hvor mit fulde fokus er på dig og at skabe velvære for dig.

Jeg tilbyder fodbehandlinger i to forskellige klinikker, som du kan besøge i Haslund og Tirstrup. Her kan du nemt og hurtigt komme til, hvis du er bosat i området, eksempelvis Langå, Hadsten eller Randers. Derudover kører jeg gerne ud, hvis du vil have en behandling af dine fødder hjemme i private omgivelser.

Hvad indebærer en almindelig fodbehandling?

I min klinik kan jeg tilbyde flere forskellige behandlingsformer, der både kan virke plejende, lindrende og forebyggende. Det gælder eksempelvis laserbehandling, behandling af hælspore, fodmassage og meget andet. Herunder kan du læse mere om, hvad en almindelig fodbehandling indebærer:

Først får du et dejligt fodbad for at blødgøre huden. Herefter beskærer og sliber jeg den hårde hud fin igen og fjerner evt. ligtorne. Neglene får også en kærlig hånd med klipning og slibning af neglebånd og skarpe neglekanter. Nedgroede negle afrundes også. Til slut glatsliber jeg huden og afslutter med en dejlig blødgørende creme.

Du kan således forvente at gå herfra med en stor oplevelse af velvære og flotte, behagelige fødder.

Vil du booke tid til en behandling af dine fødder?

Hvis du kunne tænke dig at booke en tid til en almindelig fodbehandling eller en af mine øvrige behandlingsformer, så kan du altid kontakte mig. Du kan desuden læse mere om priserne på mine behandling her.​

Vil du booke tid til en fodbehandling?

Book tid online  Kontakt mig

​Følg med på Facebook​

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke tid til en af mine behandlinger?

Så kontakt mig ved at udfylde formularen, skriv eller ring til mig. Jeg svarer også meget gerne på spørgsmål om mine behandlinger og hvilken der er den rette for netop dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

​RING TIL MIG:

27 94 50 56

​​SKRIV TIL MIG:

kontakt@haslundfodterapi.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Haslund Fodterapi v/Line Brandt

Lerbakken 10, 8940 Randers SV

Find vej med Google Maps

Gråskegårdevej 2K, Tirstrup, 8400 Ebeltoft

Find vej med Google Maps

CVR 40450661

TELEFON

27 94 50 56​

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 17.00​

Tirsdag​

08.00 - 17.00​

Onsdag​

08.00 - 17.00​

Torsdag​

08.00 - 17.00​

Fredag​

​08.00 - 14.00

Få behandling her

danmarkskort_3